Brand Up

Branding billeder & kampagner der gør forskellen.

Branding billeder gør dine ydelser og dig som brand mere menneskelig. Smukke branding billeder er et stærkt værktøj til at positionere dig overfor dine drømmeklienter.

Professionelle og skarpe billeder er et nøgleelement, der hjælper dine annoncer med at skille sig ud. Visuelt indhold øger effektiviteten, højere synlighed og salg.

Med vores signaturpakke viser vi dig hvordan!

Boost dit salg med vores signaturpakke BRAND UP!

LØFT DIN FORRETNING TIL NEXT LEVEL MED BRANDING BILLEDER

Vis hvem du er & smil

Vi tror på, at mennesker køber af mennesker, og derfor er dine branding billeder med til at skabe troværdighed, genkendelighed og tillid til dig som person og virksomhed. 

Personlige portrætter

Vi hjælper dig med at skabe, se og tro på den bedste version af dig selv gennem fotografier. Vi får dig til at fremstå ægte, autentisk og ærlig hvilket vil give dine drømmeklienter til at connecte med dig på et helt andet end niveau. 

In-real-action

Ved at vise dine kunder gennem dit arbejde, får dig til at opbygge tillid og du kommer til at fremstå som ekspert indenfor din niche. Dine drømmekunder kommer til at lære dig og din virksomhed at kende.

Hej skønne dig!

Hvor er vi bare glade for, at du overvejer at investere i din forretning med branding billeder. Vi ved, hvor vigtigt billeder (og video) er for dit online salg, og det vil vi elske at hjælpe dig med.

Vi brænder for at hjælpe passionerede kvinder, som dig, med at fremstå ligeså seje og vidunderlige on screen som off screen! Det kommer til at ske gennem kameraet, hvor vi får det frem i dig, som vi ved, er der i forvejen.

Dermed kommer dine drømmekunder til at kunne se de bedste sider af dig, og hvorfor de skal investere i netop dig og det, du kan hjælpe dem med. Vi ønsker du bliver en succes, og er med dig hele vejen.

Det er super vigtigt for os, at du føler dig tryg igennem hele processen, også selvom du ikke er så vant foran kameraet. Vi sender dig et shoot-board inden, så du føler dig selvsikker inden dit shoot. Vi leverer dine fantastiske nye branding billeder, og afholder sessioner over to gange (1,5 t. pr. gang), hvor vi hjælper dig med at skabe kampagner, der booster din forretning, kundeflow og omsætning.

Kh,
Nikolai & Mette

DIN INVESTERING:
17.777 EX MOMS*

BRAND UP signaturpakken indeholder
*kan betales i flere rater.
Onboarding_session.png

Du får tilsendt et shoot-board, hvor de vigtigste ting inden dit shoot, er samlet på ét sted. Inspiration, forberedelse mm.

drev_forloeb.png

Du får billeder i høj kvalitet, som bliver leveret optimeret til SoMe og andet markedsføringsmateriale.

indhold-strategi_vaekst.png

Du udvælger alle dine billeder via et online galleri, som sendes til dig 1 uges tid efter.

5 timers fotografering på en ukendt lokation i Jylland (vi lover det er et smukt sted!).


Vi har udvalgt en magisk lokation beliggende i Jylland. Giv dig selv en dag fyldt med smil, grin og en oplevelse du sent vil glemme.

70+ digitale og professionelle billeder, der matcher din visuel identitet og brand.

Du får mere end 70 flotte, redigerede og professionelle billeder, du kan bruge i din markedsføring, som matcher dit brand og visuel identitet.

3 timers sessioner til at få styr på dine annoncer! Få hemmeligheden bag en succesfuld kampagne.

Vi hjælper dig med at lave og opsætte dine annoncer med dine nye branding billeder, så du kan få de resultater, du ønsker.

Lækker frokost på lokation.

Vi giver dig forplejning i løbet af dagen. Du får en dejlig lækker frokost på stedet, samt kaffe, the og vand.

BOOK DIN GRATIS AFKLARINGSSAMTALE HER

DanishEnglish