Skaf kunder og sælg mere med Facebook annoncer.

Facebook er et medie, der kan øge din konverteringsrate og salgsvolumen, hvis hele strategi-indsatsen gøres rigtigt. Øget konkurrence, højere priser og ændringer i algoritmen gør det sværere at få målgruppens opmærksomhed.

Facebook er verdens største sociale medie, og giver dig uanede af muligheder. Det vigtigste er dog, at dine kunder befinder sig på Facebook. De fleste gør.

digital-ocean.svg
1

Analyse & Research

Vi laver en analyse af dine sociale medier, som tager udgangspunkt i en skarp strategi. Vi sikrer os, at der bliver taget strategiske valg, som udmunder i de rigtige aktiviteter.

digital-ocean.svg
2

Planlægning & Eksekvering

Vi producerer indholdet, præciserer målgrupper/ relevante segmenter, sørger for de rette budskaber og opsætter al det tekniske bagved (medmindre du selv vil).

digital-ocean.svg
3

Løbende annonceoptimering

Vi holder øje og analyserer løbende vores indsats og resultater ud fra målsætningen. Hvis disse ikke lever op til de aftalte KPI’er, sørger vi for at justere og optimere løbende.

Du får dette med i dine Facebook annoncer hos CREATIVE WAVE™

For os er det vigtigste, at du er tilfreds med dine Facebook annoncer og føler dig tryg i hele processen.
Derfor får du en række fordele, når du vælger Facebook annoncer hos CREATIVE WAVE™:

Facebook kampagner der giver gode resultater?

Hos CREATIVE WAVE™ er vores målsætning for et samarbejde altid, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Når vi indgår et samarbejde, er det vigtigt for os, at give dig ro i maven hele vejen, og det gør vi via gennemsigtighed, som vi ser som et essentielt element i vores arbejde. Dermed ved du altid, hvad du kan forvente af os, da vi har løbende dialog med dig.

Konkurrencen er benhård, og skal du opnå succes med Facebook annoncering kræver det den rette strategi, løbende måling, evaluering samt optimering. Det er nøglen til succes på Facebook. På den måde optimeres annoncerne løbende ud fra kundens adfærd. Teste på forskellige kreativer, indhold og målgrupper Vi arbejder ud fra skræddersyet dashboard som giver godt overblik Vi sender ugentlige opdatering på performance.


  VIL DU VIDE MERE?

  Skal vi hjælpe din virksomhed med at vokse digitalt? Udfyld formularen og vi kontakter dig til en uforpligtende snak om dine muligheder. 

   

  CREATIVE WAVE™ er et hurtigvoksende bureau, der hjælper små- som store virksomheder med at vokse forretningen via online initiativer. 

  Få inspiration & hacks
  direkte i din indbakke.


   Telefon /DK

   +45 31415832

   Adresse

   Callesensgade 25, 6200 Aabenraa

   Det koster ikke noget at spørge.
   Du kan altid skrive eller ringe til os.

   ©2022 - CREATIVE WAVE ApS - CVR: 43214977

   DanishEnglish