Instagram annoncering.

Vær kreativ, inspirerende og i øjenhøjde med dine kunder på Instagram. Over 60% af brugerne bruger Instagram dagligt, hvilket gør mediet til verdens 2. største sociale medie. Der er derfor mange muligheder for at ramme din målgruppe med det rette budskab på det helt rigtige tidspunkt.

Som virksomhed skal du altid være tilstede på de medier, hvor dine kunder befinder sig. I de fleste tilfælde gælder det også Instagram.

Analyse & strategi

Vi laver en analyse af dine sociale medier, som tager udgangspunkt i en skarp strategi. Vi sikrer os, at der bliver taget strategiske valg, som udmunder i de rigtige aktiviteter.

Planlægning & eksekvering

Vi producere indholdet, præcisere målgrupper/ relevante segmenter, sørger for de rette budskaber og opsætter al det tekniske bagved.

Løbende optimering

Vi holder øje og analysere løbende vores indsats og resultater. Hvis disse ikke lever op til de aftalte KPI’er, sørger vi for at justere og optimere løbende.

INSTAGRAM KAMPAGNER
DER GIVER GODE RESULTATER

Vores mål for et samarbejde er altid, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Når vi indgår et samarbejde, er det vigtigt for os, at give dig ro i maven hele vejen, og det gør vi via gennemsigtighed, som vi ser som et essentielt element i vores arbejde. Dermed ved du altid, hvad du kan forvente af os, da vi har løbende dialog med dig.

VÆR INSPIRERENDE, TILSTEDE & VISUEL

Vi mennesker køber af rigtige mennesker. Du har sikkert hørt det før. Det passer faktisk. Instagram giver dig mulighed for at kommunikere med dine kunder 1-1. Udnyt det. Find dine kunders udfordringer og løs dem. Inspirere dem. Hjælp dem til en lettere hverdag med mindre bekymringer og mere grin. Du skal vise dem vejen med Instagram. Du skal ikke bekymre dig om ændringer i algoritmen, formater, kreativer eller visuel fængende annoncer. Vi klarer det hele for dig, og giver dig mest muligt afkast af dine annoncekroner.

sKAL VI TAGE SNAKKEN?

Måske kører du allerede Instagram kampagner og komplicerede retargeting-flows. Måske ved du ikke helt, hvordan man gør eller måske vil du gerne lære det? Du kan også lade os gøre det for dig. Annoncering på Instagram starter først og fremmest med en dialog omkring din forventning og målsætning.

kr.

0

* Det er helt uforpligtende.

Få inspiration & hacks direkte i din indbakke.


  Telefon

  +45 31415832

  Adresse

  Callesensgade 25, 6200 Aabenraa

  Det koster ikke noget at spørge.
  Du kan altid skrive eller ringe til os.

  CREATIVE WAVE

  ©2022 - CREATIVE WAVE I/S -CVR: 43214977

  DanishEnglish