LinkedIn annoncering.

LinkedIn er en stærk platform, når du skal øge brand awareness og indhente varme kundeemner. Med LinkedIn kan du være super skarp på din målgruppe, så budskabet rammer de helt rigtige mennesker på det helt rigtige tidspunkt.

Analyse & strategi

Vi laver en analyse af dine sociale medier, som tager udgangspunkt i en skarp strategi. Vi sikrer os, at der bliver taget strategiske valg, som udmunder i de rigtige aktiviteter.

Planlægning & eksekvering

Vi producere indholdet, præcisere målgrupper/ relevante segmenter, sørger for de rette budskaber og opsætter al det tekniske bagved.

Løbende optimering

Vi holder øje og analysere løbende vores indsats og resultater. Hvis disse ikke lever op til de aftalte KPI’er, sørger vi for at justere og opstille nye målsætninger på baggrund af data.

LINKEDIN KAMPAGNER
DER GIVER GODE RESULTATER

Vores mål for et samarbejde er altid, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner. Når vi indgår et samarbejde, er det vigtigt for os, at give dig ro i maven hele vejen, og det gør vi via gennemsigtighed, som vi ser som et essentielt element i vores arbejde. Dermed ved du altid, hvad du kan forvente af os, da vi har løbende dialog med dig.

PERFEKT MEDIE TIL
DINE B2B-KUNDER

Vi har erfarer, at LinkedIn er en supereffektiv kanal at skaffe erhvervskunder. Her handler det om at faglighed vinder over personligheder og sjove videoer, grupper eller noget helt andet. Du kan også bruge LinkedIn til andet end et leadgenereringsværktøj. Viden er “POWER”, og derfor er det utroligt vigtigt, at viser din ideal kunde, hvad du kan hjælpe med. Så frø på den lange bane - både organisk og betalt annoncering.

sKAL VI TAGE SNAKKEN?

Måske kører du allerede LinkedIn kampagner og komplicerede retargeting-flows. Måske ved du ikke helt, hvordan man gør eller måske vil du gerne lære det? Du kan også lade os gøre det for dig. Annoncering på LinkedIn starter først og fremmest med en dialog omkring din forventning og målsætning.

kr.

0

* Det er helt uforpligtende.

Få inspiration & hacks direkte i din indbakke.


  Telefon

  +45 31415832

  Adresse

  Callesensgade 25, 6200 Aabenraa

  Det koster ikke noget at spørge.
  Du kan altid skrive eller ringe til os.

  CREATIVE WAVE

  ©2022 - CREATIVE WAVE ApS - CVR: 43214977

  DanishEnglish