SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Drømmer du om at få flere kunder på sociale medier?​

Med social media management sikrer vi at administrere din online tilstedeværelse. Det gør vi ved at skabe, udgive og analysere dit indhold. Vi sørger for at engagere og interagere med dine følgere på de sociale medier. Du slipper for alt besværet.

Vi gør social media markedsføring nemt!

digital-ocean.svg
1

Introduktion

Vi starter med at afdække dine behov og ønsker, som danner grundlaget for et godt samarbejde. Vi lærer dig og din forretning at kende.

digital-ocean.svg
2

Planlægning

Det er ekstremt vigtigt at være kontinuerligt på de sociale medier, derfor laver vi en content plan min. 14 dage frem for alle dine sociale medier.

digital-ocean.svg
3

Management

Vi sørger for at designe og udvikle content til dine sociale profiler. Du får altid mulighed for at godkende det inden, vi poster det, hvis du gerne vil det.

Du får dette med i din SoMe Management-løsning hos CREATIVE WAVE™

Når du vælger et samarbejde med os, varetager vi dine sociale medier, så  du kan bruge din tid, hvor det giver mest mening for dig. Vi sørger for at dine sociale medier spiller, og du vækster din online forretning. Du får en række fordele, når du vælger en SoMe Management-løsning hos CREATIVE WAVE™:

Få mere tid til det, du er god til med SoMe Management

Sammenlignet med et internt marketingteam kan vi som bureau hurtigt skalere din virksomhed på de sociale medier. Vi danner rammerne for et solidt fundament for din markedsføring. Vi sikrer, at du får kommunikeret dit brand ensartet ud til dine kunder uanset medie eller platform.

Hos CREATIVE WAVE™ tilbyder vi, at hjælpe dig med at overhale konkurrenterne med online markedsføring. Vi står klar til at hjælpe dig med:

 • ➡ Annoncering på de sociale medier
 • ➡ Søgemaskineoptimering (SEO)
 • ➡ Digital strategi
 • ➡ Design af websites
 • ➡ Video & lyd

Der er rigtig mange ting, du skal tage stilling til, når du skal have en ny hjemmeside. Hvordan skal den se ud, hvilke farver skal du vælge og hvad med alt teknikken? Derfor tilbyder at du slipper for alle disse spørgsmål! Vi hjælper dig hele vejen som din ekstra sparringspartner.


  VIL DU VIDE MERE?

  Skal vi hjælpe din virksomhed med at vokse digitalt? Udfyld formularen og vi kontakter dig til en uforpligtende snak om dine muligheder. 

   

  CREATIVE WAVE™ er et hurtigvoksende bureau, der hjælper små- som store virksomheder med at vokse forretningen via online initiativer. 

  Få inspiration & hacks
  direkte i din indbakke.


   Telefon /DK

   +45 31415832

   Telefon /US

   +1 (714) 360-2490

   Adresse

   Callesensgade 25, 6200 Aabenraa

   Det koster ikke noget at spørge.
   Du kan altid skrive eller ringe til os.

   ©2022 - CREATIVE WAVE ApS - CVR: 43214977

   DanishEnglish