Video & redigering

Det er ikke kun vigtigt at bruge video i din markedsføringsstrategi, men også i høj grad hvordan du gør det – og hvordan du deler dit videoindhold. En professionel video i høj kvalitet er flot, men hvis du markedsfører den forkert, tjener den ikke sit formål. Det er her vi kan hjælpe dig!

VIDEO FÅR STØRRE OPMÆRKSOMHED PÅ SOCIALE MEDIER END ANDRE FORMATER

Vores mål for et samarbejde er altid, at du får mest muligt ud af dit budget. Når vi indgår et samarbejde, er det vigtigt for os, at give dig ro i maven hele vejen, og det gør vi via gennemsigtighed, som vi ser som et essentielt element i vores arbejde. Dermed ved du altid, hvad du kan forvente af os, da vi har løbende dialog med dig.

FRA RØDE TAL TIL GRØNNE MED DEN RETTE MEDIE KAMPANGE

Langt de fleste bruger de sociale medier i større eller mindre grad, og her vil du gerne være synlig med din virksomhed. Kunsten er blot at finde en formidlingsform, der skiller sig ud fra mængden af informationer, der florerer netop her. Her er video markedsføring din nye bedste ven. Velproduceret videoindhold kan skille sig ud fra mængden af larm på de sociale medier – du skal blot finde ud af, hvad du gerne vil formidle til dine potentielle kunder og målgruppe.

sKAL VI TAGE SNAKKEN?

Når det kommer til online markedsføring, kan det næsten ikke være gået din næse forbi, at video markedsføring er populært. Der findes efterhånden en del statistikker, der påviser, at modtagere er langt mere tilbøjelige til at huske indhold i en video end ved en skreven tekst. Denne statisk skal du selvfølgelig benytte dig af, når du skal nå ud til din målgruppe. Hos CREATIVE WAVE er vi eksperter i videomarkedsføring, og du kan nyde godt af vores ekspertise. Sammen skaber vi content, der når langt ud til dine kunder.

kr.

0

* Det er helt uforpligtende.

DanishEnglish