Vil du have flere kunder?

Årligt ex moms

Hjemmeside fra 8.998,-

En professionel hjemmeside er en god investering for din forretning. Førstehåndsindtrykket huskes. Det gør dine kunder også. Med et flot site vil du fremstå troværdig og professionel. Det vil desuden gøre en kæmpe forskel for kundeoplevelsen.

digital-ocean.svg
1

Introduktion

Vi starter med at afdække dine behov og ønsker, som danner grundlaget for et godt samarbejde. Vi lærer dig og din forretning at kende.

digital-ocean.svg
2

Design

Du sender os relevant materiale så som tekst og billeder. Herefter går vi i gang med at designe hjemmesiden efter det, vi har aftalt.

digital-ocean.svg
3

Feedback

Vi sender dig et første udkast, og du kommer med feedback. Vi sørger for at tilrette evt. ændringer. Denne proces foregår i tæt dialog med dig.

Du får dette med i din hjemmesideløsning hos CREATIVE WAVE™

For os er det vigtigste, at du er tilfreds med din nye hjemmeside og føler dig tryg i hele processen.
Derfor får du en række fordele, når du vælger en hjemmesideløsning hos CREATIVE WAVE™:

Vil du nemmere kunne findes på Google?

Hos CREATIVE WAVE™ tilbyder vi, at hjælpe dig med at overhale konkurrenterne med online markedsføring. Vi står klar til at hjælpe dig med:

 • ➡ Annoncering på de sociale medier
 • ➡ Søgemaskineoptimering (SEO)
 • ➡ Digital strategi & medie management

Der er rigtig mange ting, du skal tage stilling til, når du skal have en ny hjemmeside. Hvordan skal den se ud, hvilke farver skal du vælge og hvad med alt teknikken? Derfor tilbyder at du slipper for alle disse spørgsmål! Vi hjælper dig hele vejen som din ekstra sparringspartner.

CREATIVE WAVE™ designer unikke og professionelle hjemmesider i et responsivt design, der passer til telefon, desktop og tablet.


  VIL DU VIDE MERE?

  Skal vi hjælpe din virksomhed med at vokse digitalt? Udfyld formularen og vi kontakter dig til en uforpligtende snak om dine muligheder. 

   

  CREATIVE WAVE™ er et hurtigvoksende bureau, der hjælper små- som store virksomheder med at vokse forretningen via online initiativer. 

  Få inspiration & hacks
  direkte i din indbakke.


   Telefon /DK

   +45 31415832

   Telefon /US

   +1 (714) 360-2490

   Adresse

   Callesensgade 25, 6200 Aabenraa

   Det koster ikke noget at spørge.
   Du kan altid skrive eller ringe til os.

   ©2022 - CREATIVE WAVE ApS - CVR: 43214977

   DanishEnglish